![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam powiedzmy jakiego array i chcialm bym zeby ostatni elemt tablicy byl 1 a 1 ostatnim czyli wyswetlic go od konca a pozniej juz z tego co mi wyjdzie usunac jeszcze 1 elemt. ?
kombinowal ktos z tym pod php 5 musze miec cos takiego |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Już nawet nie prosze żebyś pisał po polsku, postaraj się chociażby po polskiemu
![]() 2. Prosze poprawić temat wątku. Nie jest zgodny z zasadami pisania na tym forum. (To nie pierwsze Twoje tego typu wykroczenie) 3. Odrwócić? array_reverse() 4. Usunąć? unset() P.S. Poczytałbyś manuala. To są przecież jedne z podstawowych funkcji. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
unset() znam z tej 1 nie korzystałem dzieki . moze nie napisane po polsku ale to wina JANASA
Po zatym unset usuwa ale poszczegolne elementy.. / ( zle napisalem pytanie ) Array ( [0] => Array ( [CatID] => c_ivip6y [CatName] => Gry komputerowe [CatParentID] => c_ivip2g [patch] => Aukcje.c_ivip2g [CatLang] => [CatIconID] => [CatIconFile] => [CatCreateDate] => [CatAdult] => [imgrek] => ) [1] => Array ( [CatID] => c_ivip2g [CatName] => Rozrywka [CatParentID] => Aukcje [patch] => Aukcje [CatLang] => [CatIconID] => [CatIconFile] => [CatCreateDate] => [CatAdult] => [imgrek] => ) [2] => Array ( [CatID] => Aukcje [CatName] => Aukcje [CatParentID] => [patch] => [CatLang] => [CatIconID] => [CatIconFile] => [CatCreateDate] => [CatAdult] => [imgrek] => ) ) i chce usunac array nr 2 Ten post edytował acztery 14.06.2006, 23:07:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 2. Prosze poprawić temat wątku. Nie jest zgodny z zasadami pisania na tym forum. (To nie pierwsze Twoje tego typu wykroczenie) Zamykam, i nie tlumacz sie Janasem. (to bylo do acztery ofkorz:)) -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 08:31 |