![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 535 Pomógł: 27 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Czemu zmienna w tym kodzie nie działa ? Chodzi o $wiersz['nazwa']
Oto kod:
Z góry dzięki Ten post edytował wlamywacz 9.06.2006, 18:54:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze, funkcja znaczek nie powinna być w pętli, takie rozwiązanie jest złe. Umieść ją poza pętlą. Zobacz czy może ta wartość z bazy, którą chcesz wyciągnąć nie jest pusta ( print_r" title="Zobacz w manualu php" target="_manual i pochodne ), poza tym lepiej stosuj zapis:
niż ten Twój. No i sprawdź czy zapytanie jest poprawne ( mysql_error" title="Zobacz w manualu php" target="_manual ). -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 535 Pomógł: 27 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
To musi być w tej pętli bez tej zmiennej z bazy tylko ze zmiennymi z GET wszystko śmigało identycznie jest zrobione w skrypcie miniaturek i tam działa nie wiem co jest. Chyba że ja czegoś nie zrozumiałem ?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 14:15 |