![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co myślicie o naszych " kalekach " mamy jakiś szanse.? moim zdaniem nie!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dzis nie wygraja to wyrzucam tv przez okno
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ekwador gola!
A zgrupy wyjdziemy - ale do domu. Ten post edytował spenalzo 9.06.2006, 20:40:55 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 5 Dołączył: 24.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
[przerwa]
gdzie mieszkasz? bede lapal ten tv ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
haha co za cieniasy z ekwadorem przegrać . wiem ze jeszcze nie koniec meczu ale pare min i przegrywamy. to jak bedziemy grali z niemcami to lepiej jak wyślemy reprezentacje z paraolimiady im pojdzie lepiej.
a to ze nie ma dudka i frankowskiego to jeden... i tak i tak duzo nie zdziałamy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok wycofuje to z tv
![]() -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiedzmy głośne NIE naszym patałachom !
Przykro mi, że nasz kraj jest reprezentowany w taki sposób. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widze zależność:
polski rząd = reprezentacja polski czyli jednym słowem mówiąc KICHA! -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale obciach.... 0:2 przegraliśmy... WRRRR
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trener porażka. Zrobił ustawienienie, w którym nie było napastnika (Żurawski sie cały czas cofał) i trwał przy nim przez ponad 70 minut. Ten człowiek miał dużo szczęscia w eliminacjach, ale szczęscie się skończyło (2 słupki na potwierdzenie). Muszą mu wysłać jakichś doradców, żeby mu powiedzieli jak ustawić drużynę, to może strzelimy jeszcze jakąś bramkę w tym mundialu.
Pozostaje kibicować Brazylii ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja moze nie bede tego komentowal... ale i tak wygralem na sts'ach bylo do przewidzenia
![]() A tak wogole... Za wysoko gralismy. Przyzagraniasz glowka nie mielismy szans przy tych dlugasach. Ten post edytował mokry 9.06.2006, 21:58:17 -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie Żórawski i Janas, mówimy wam głośno NIE>
![]() Zostaje kibicować Meksykowi |
|
|
![]()
|
|
a chcialem obstawic to że przegramy.
PS. dobrze ze takiego ustawienia nie było 8:1:1 a tak na serio janas się skupił na obronie a mial skupic na ataku a i tak i tak z tej obrony nic nie wyszło poprostu polska reprezentacja to banda darmozjadów którzy kasują mase kasy za to ze lataja 90 min po boisku ponarzekaja ze piłka była za twarda haha Polska do domu ! do domu ! do domu ! do domu ! ole ole ole Ten post edytował acztery 9.06.2006, 22:06:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ekwador był ubrany na żołto niebiesko i nasi mysleli że to Brazylia
![]() To swoja droga ![]() Kaczynski nie umie hymnu, to czemu Polska rep. musi umiec grac w pilke... ![]() Tyle razy potwarzalem, wpuscic Raksiaka ![]() Mecz ogolnie ładny, tylko szkoda ze piekno nie lezalo po naszej stronie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Szkoda, wielka szkoda.
Choć prawdę mówiąc - mecz był całkiem ładny. I choć za dużo w nim było gry pozycyjnej, a żywiołowe ataki Polakom praktycznie się nie zdażały, to jednak oglądało się całkiem milo. Tylko ten wynik... Duże wrażenie zrobił na mnie bramkaż polski, który w kilku naprawdę trudnych sytuacjach zachował się świetnie. Aż strach pomyśleć, jaki mógłby to być wynik, gdyby go tam nie było. Dobre było również to, że polscy chłopcy potrafili zacząć mecz ciekawą grą, i równie ciekawie go skończyć - pierwsze 20 i ostatnie 15 min było w całości nasze. To znaczy, że wytrzymują kondycyjnie grając z naprawdę szybką drużyną. Zawaliła obrona, i nie dopisało szczęście. A mogło być tak pięknie. Ciągle jednak mamy szanse, choćby na 1 remis i 1 zwyciętstwo. I TEGO BĘDĘ SIĘ TRZYMAŁ -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
z drugiej strony, nikt tyle słupków nie uszczelil co nasi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nasza piłka jest do .......... jestem po meczu i jestem strasznie zawiedziony
![]() never agein ![]() Ten post edytował krzyszbi 9.06.2006, 22:28:22 -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przede wszystkim musi im się chcieć. Tak na dobrą sprawę, chciało się Smolarkowi, Kosowskiemu, Krzynówkowi, Jeleniowi, Baszczyńskiemu. Reszta była zdecydowanie za mało zdeterminowana. Dopiero zmiany w końcówce ich ożywiły. Moim zdaniem Janas za długo zwlekał ze zmianami.
Jeśli w meczu z Niemcami ustawienie się nie zmieni, a słabo grający (jak Szymkowiak, choć może się rozegra w kolejnych meczach) nie zostaną zastąpieni, to dostaniemy srogie lanie. Jeśli zagramy tak jak ostatnie 15 minut z Ekwadorem, przy odrobinie szczęscia możemy wywalczyć remis. Jeśli to się uda, myślę, że z motywacją na mecz z Kostaryką problemów nie będzie. Ale szanse na ten remis mamy bardzo nikłe. -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Gorące kubki z Korei powracaja, a ignorowanie takiego przeciwnika jak Ekwador to później takie rezultaty jak mamy. Szkoda mi "Franka" który wybiegał te mistrzostwa i nie mógł w nich uczestniczyć, za to nie jest mi szkoda reprezentacji, która nie ma w sobie tego czegoś co w piłce jest najważniejsze: ducha walki - dziś gra się dla kasy, sławy, pięknych aut, fryzury, okładki w magazynie, a cztery osoby z 11 to trochę mało żeby wygrać. Ps. A co myślicie o super koncepcji osamotnionego napastnika i podłączania się obrońców na skrzydle - jak dla mnie obrońcy spali, a Żurawski jak debil biegał w tą i spowrotem bo nie miał mu kto podać. pozdrówka anas |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma tego złego ;P 311zł do przodu, w tym niezły kurs za zwycięstwo ekwadoru
![]() -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:13 |