![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Kiedys byl taki kawal (w skrocie):
Cytat Gliniarz chce bace aresztowac za pędzenie bimbru. baca:nie pędze gliniarz: ale masz sprzęt, wiec cie za to aresztuje. baca: to mnie i za gwalt aresztuj gliniarz: czemu baca: bo tez mam sprzet No to i mnie za gwalt niedlugo aresztują ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj aby skopiowac nielegalna tresc nie trzeba miec nawet nagrywarki - wystarczy sam komputer. W koncu nosniki nielegalnej tresci moga byc rozne - poczawszy od dyskietek,
![]() -------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kolejny przyklad debilizmu w nasyzm kraju
![]() jak wejdzie ta ustawa w zycie na 100%- wynosze sie do innego panstwa ! -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprzdam nagrywarkę DVD Asusa, są chętni?
a tak na poważnie to dzieje się w tym kraju coraz gorzej :/ niedługo karalne będzie posiadanie łącza internetowego bo tam też można rozprowadzać pirackie treści. -------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
NIe no, jak się to czyta to sie tylko nóż w kieszeni otwiera. Takich to tylko pałą przez pusty łeb.
![]() Wszytskich aresztują, za jakiekolwiek narzędzia: kucharzy za noże,, kierowców za samochody(mogą łamać przepisy) i inne absurdalne porównania. Ten post edytował s_w_ir 9.06.2006, 15:04:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aaaa co tam, gonie na forum ludzi za wulgaryzmy ale ...
co za [censored] rząd ... ~nospor daj mi warna bo treści nie zmienię ![]() Idę do więzienia za:
Ale ja zmienię ActivePlayer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekawe czy zaczną sprawdzanie od swoich komputerów
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zastanawiam sie tylko jakim swirem trzeba byc zeby takie cos wymyslic :| - moze cos pili albo palili piszac ta poprawke czy jak to im tam
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Zastanawiam się, kiedy zakazane zostaną ksera, potem drukarki, maszyny do pisania, i oczywiście, wszelakiej maści długopisy i pióra - w końcu wszystkie te narzędzie nadają się do kopiowania wartości intelektualnych.
Oczywiście dostęp do sieci sam w sobie będzie zbrodnią. Przy okazji zamknie się również wszystkich malarzy, bo w końcu to podrabianie malarstwa należy do najstarszej i chyba najintratniejszej formy piractwa... -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 853 Pomógł: 25 Dołączył: 27.08.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak wejdzie ta ustawa w zycie na 100%- wynosze sie do innego panstwa ! Projekt ustawy został przyjęty przez Komitet Europejski Rady Ministrów. bedziesz musial wybierac panstwo spoza unii -------------------- "If debugging is the process of removing bugs, then programming must be the process of putting them in..."
sobstel.org |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz nagrywarkę - nie masz problemu
![]() Pogłoski zostały zdementowane: http://www.idg.pl/news/94542.html Ale skoro się takie koncepcje w ogóle pojawiają to kto wie co się stanie za jakiś czas... 20 lat więzienia za posiadanie noża kuchennego i dożywocie albo kara śmierci za produkcję noży ![]() -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No bez jaj, wciula se lecą. A ja już walizki spakowalem i juz kupilem bilet do normalnego kraju a tu takie rzeczy. No jak oni śmią wycofac te poprawkę... znowu jestem w plecy... no nic, moze chociaz część kasy mi za bilet zwroca
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ty lepiej siedz cicho -- bo cie wsadza do abugraib za posiadanie biletu lotniczego z zamiarem uzycia samolotu jako broni.
![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 08:29 |