![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam stronkę, która działa na serwerach firmy strefa.pl. Oni oferują php w wersji 4.2.2 - jednakże istnieje możliwość aktualizacji na życzenie klienta (w moim przypadku byłoby to php w wersji 4.4). I teraz pytanie, czy są jakieś olbrzymie rozbieżności w działaniu tych wersji php ? Boję się, że strona która teraz działa na serwerze przestanie działać lub coś w tym stylu. Natomiast potrzebuję tej zmiany, gdyż ezpublish w najnowszej edycji wymaga php 4.4.
-------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mowisz o dwoch serwisach? Jeden na twoim kodzie a drugi to ez?
Sprawdz u siebie na kompie czy zadziala ten serwis -- chyba masz taka mozliwosc, co nie? -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a na php dot net znajdziesz coś co nazywa się changelog.. sprawdzisz ewentualne plusy/minusy nowej wersji.
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:32 |