![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce na stronie uzyc czcionki ktora niedawno sciagnolem. Nie jest to czcionka standardowo zainstalowana w windowsie. Czy da sie to tak zrobic aby strona otwierala sie z tą czcionka chociaż na komputerach uzytkownikow nie ma jej standardowo zainstalowanej ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co pamietam to nei bardzo to chcialo dzialac. testowales erix?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co wiem w pliku css dla parametru font wystarczy podac url do pliku z czcionką ?
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat testowales erix? Nie, ogolnie mam jakas niechec do zewnetrznych czcionek. To bylo pierwsze, co Pan Google mi pokazal. Cytat wystarczy podac url do pliku z czcionką Ta, tyle, ze w tym wypadku, to co przegladarka, to format... (o ile dobrze pamietam) -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:15 |