![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problem. Wykonuje zapytanie w php korzytajac z funkcji mssql_query.Zapytanie to uruchomione w Query Analizerze zwraca mi 579448 rekordow, i trwa 2min. 24 sek. Natomiast z poziomu php, nie zwraca zadnych rekordow, z logu wynika ze zostaje przerwane. Ma ktos pomysl dlaczego tak sie dzieje. Inne zapytania ,ktore zwracaja mniejsza liczbe rekordow dzialaja (ten sam kod). W konfiguracji php , php.ini ustawilem : ; Connect timeout mssql.connect_timeout = -1 ; Query timeout mssql.timeout = -1 Dziekuje za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
a zmieniles timeout dla skryptu?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie sie zmienia timeout dla skryptu, czy to jest zmienna timeout w pliku httpd.conf , tam ustawilem na 3000.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaje mi się tylko, że przeglądarki mają tendencję do zrywania połączeń jeżeli okres nieaktywności będzie duży
![]() ___________________________- myliłem się:) śmiga jak sosna.. Ten post edytował em1X 8.06.2006, 17:57:18 -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:48 |