![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam serdecznie,
mam WAMP+osobno postgreSql. Z godnie z zaleceniami na http://pear.php.net/manual/pl/core.pear.pear.intro.php wrzuciłem do katalogu C:\wamp\php\PEAR dwia zestawy klas, Pear i DB i tutaj zaczeły sie klopoty. otorz piszac jakikolwiek skrypt wykorzystujacy pear'a np:
nie wywala błedow, czyli chyba chodzi. ale teraz chcac cokolwiek zrobic , wyrzucic chociazby cokolwiek echo, nic sie nie dzieje, jakby wogole nie reagował na nic, albo omijal ;/ pomożcie prosze, bo przegrzebałaem manual i google, ale jakoś nie widze ;/ dopiero zaczynam zabawe z tym, wiec prosze o wyrozumiałośc i pozdrawiam -------------------- ThE EnD oF ThE InTErnEt !
pasy zabezpieczające |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze daj error_reporting(E_ALL); to cos wywali na ekran (i nie mowie tu o "nie ma polaczenia z baza" czy 'ble ble ble')...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nestety żadnych błedow nie wywala, mimo iz opcja pokazywania wszystkich błedow i ostrzezen jest włączona.
ten skrypt chyba sie zapętla, bo nie pokazuje nic, a jakakolwiek proba, podejrzenia nawet zrodla tej strony(wygenerowanej) konczy sie fiaskiem, jakby na nic nie reagowała nie mam żadnej koncepcji szczerze powiedziawszy ;/ moze ktoś miał podobny problem ![]() pozdr -------------------- ThE EnD oF ThE InTErnEt !
pasy zabezpieczające |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:36 |