![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie jak w temacie (i jak w opisie tematu ;p)
Gdy wysyłam dane (np. blablabla+lol) za pomocą GET do innej strony, dostaję wynik bez plusa (blablablalol) Jaki znak w php jest używany do zamiany znaku (funkcyjnego?) plusa w normalny znak? ps. Jaką "komendę" przekazać headerem() żeby wymusić pobieranie pliku? Używałem Location: ale nie sprawdza się we wszystkich wypadkach -------------------- ukrainian music
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie jak w temacie (i jak w opisie tematu ;p) Gdy wysyłam dane (np. blablabla+lol) za pomocą GET do innej strony, dostaję wynik bez plusa (blablablalol) Jaki znak w php jest używany do zamiany znaku (funkcyjnego?) plusa w normalny znak? Przejrzyj funkcjie zawarte w tym dziale: URL Takich rzeczy nie przekazuje się przez GET ps. Jaką "komendę" przekazać headerem() żeby wymusić pobieranie pliku? Używałem Location: ale nie sprawdza się we wszystkich wypadkach I znów manual: header() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
jak nie?
rawurlencode" title="Zobacz w manualu php" target="_manual Ten post edytował erix 7.06.2006, 16:45:16 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Echh, a co niby jest w linku ode mnie? Jak myslisz po co go dałem? Żeby autor znalazł właśnie tę funkcję. Miałem na myśli to że takich dziwolągów unika się w adresach URL i raczej przekazuje się je prze POST. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
mike_mech, przepraszam, nie zauwazylem pierwszego linka (OT: swoja droga, duzo lepiej by bylo je podkreslic)
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 13:02 |