![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jak zrobić blok najwięcej dodali który pokazywał by mi nick danej osoby ile dodal plikow i caly blog ma wyswietlac 5 pozycji i jeszcze jeden blog ostatnio dodane pliki z tygodnia .... Uwaga ! 8) jestem totalnie zielony z phpnuke wiec prosze to wytlumaczyc jak dla czlowieka psychicznie chorego Dziekuje ! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat Witam
Ja po prosze to samo 2 razy na wynos.. no i po polsku bo nic nie rozumiem :|
Jak zrobić blok najwięcej dodali który pokazywał by mi nick danej osoby ile dodal plikow i caly blog ma wyswietlac 5 pozycji i jeszcze jeden blog ostatnio dodane pliki z tygodnia .... Uwaga ! 8) jestem totalnie zielony z phpnuke wiec prosze to wytlumaczyc jak dla czlowieka psychicznie chorego Dziekuje ! Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2002 Skąd: SANOK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie że sobie posty nabija ale normalnie siedze od rana cały dzień napisałem 20 linijek skryptu wymiekam totalnie splaiłem tylko jednego papierosa a tera przeczytałem ten temat i odpowiedź...
![]() [KaMeLeOn]: Bez przesady z tym LOL... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiec jest ktos w stanie podac jakas odp czy cokolwiek z tym zrobic ..... strasznie cos takiego potrzebuje
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:55 |