![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wykonam profesjonalne skrypty jak i całe systemy w php. Wszystko oparte o wybraną bazę danych. Posiadam duże doświadczenie. Kontakt: k.sylwar [at] gmail [dot] com GG# 4468 - często niewidoczny Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakies portfolio
![]() Dla mnie przebakniecie "posiadam duze doswiadczenie" pozwala sadzic ze jestes poczatkujacym, ktory nie czym sie publicznie pochwalic. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakies portfolio ![]() Dla mnie przebakniecie "posiadam duze doswiadczenie" pozwala sadzic ze jestes poczatkujacym, ktory nie czym sie publicznie pochwalic. Linki prześle zainteresowanym. Nie wiem czy osoby dla których wykonywałem te projekty chciałyby żebym to publicznie ujawniał. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:40 |