![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Mam problem, prosze Was o pomoc. Zalozmy ze mam plik typu: jakis tekst zmienna_ktora_mnie_nie_interesuje=jakas wartosc zmiennaA=armagedon zmienna_ktora_mnie_nie_interesuje=jakas wartosc zmiennaB=film opowiada o armagedonie zmienna_ktora_mnie_nie_interesuje=jakas wartosc zmienna_ktora_mnie_nie_interesuje=jakas wartosc zmiennaA=zielona mila zmienna_ktora_mnie_nie_interesuje=jakas wartosc zmiennaB=bardzo fajny film zmienna_ktora_mnie_nie_interesuje=jakas wartosc itd. Jest to zwykly plik tekstowy i o dowolnym rozszerzeniu. Chce zrobic taka rzecz: plik wypiera sie ze zwyklego formularza (<input type="file">) i gdy przechodzimy dalej, korzystajac z pliku maja wyswietlac sie formularze: <form> <input type=text name=zmiennaA value=armagedon> <input type=text name=zmiennaB value=film opowiada o armagedonie> <input type=submit></form> <form> <input type=text name=zmiennaA value=zielona mila> <input type=text name=zmiennaB value=bardzo fajny film> <input type=submit></form> Prosze pomozcie!! Dla Was to 10 minut, a ja sie z tym juz kiedys meczylem i nie wychodzilo:(, a teraz potrzebne mi na gwalt. Czekam na odpowiedz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast podawac głupawą strukture tego pliku tekstowego podaj prawdziwy przykład. Skad my mamy wiedziec, ktore zmienne beda Cie interesowały (ktorych mamy szukac w pliku).
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 10:15 |