![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2002 Skąd: lodz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pewnie problem z sesjami byl juz poruszany duzo razy ale jakos nie moge natrafic na podobny problem, chodzi o to ze raz mi skrypt dziala a raz nie ....
bardzo prosze o pomoc index.php
login.php:
http://mac.businesslodz.com/park/sesja.rar Ten post edytował umatik 6.06.2006, 14:42:06 |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym uzyl zamiast session_unset(); uzyl bym session_destroy();
-------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2002 Skąd: lodz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jedno i dugie sie kopie ... to jest moje pierwsze podejscie do sessji i nie wiem dlaczego raz mi dziala a raz nie ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
zmien na
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zanim zaczniesz zabawe na serio z sesjami stworz sobie oddzielny skrypt, w ktorym testował bedziesz przypisywanie zmiennym sesyjnym ($_SESSION) wartosci.. odswiezaj strone, sprawdzaj ze trzyma dane.. i tak dalej.. zeby nabrac wprawy
pobaw sie w nadawanie sesjom unikalnych numerów (session_id" title="Zobacz w manualu php" target="_manual).. powodzenia -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:54 |