Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Adres strony, kilka wskazowek
-Walentyn-

Goście

Witam, mam problem, potrzebowal bym kilka wskazowek i porad...

Od jakiegos czasu probuje pracowac w php ...

Pierwsze pytanie :

Jak zdrobic cos takiego zeby jak ktos klika w linki to zeby mu sie nowa strona nie otwierala ... tzn

Zalozny ze jest jakas strona np. nazwastrony.net

I jak wchodze to glowny adres: nazwastrony.net/index.php

a potem znajduje jakis link np. Dowcipy ... i klikam i adres strony jest nazwastrone.net/INDEX.php?=dowcipy exclamation.gif

a nie nazwastrony.net/dopcipy.php exclamation.gif!!

pojawia sie znak " zapytania" i "=" i jak to zrobic i od czego to zalezy, probowalem zapisywac moja strona php jako index.php?simpletext' ale to sie nie chce zapisywac exclamation.gif

mam nadzieje ze dobrze sie wyrazilem i rozumiecie o co mi chodzi exclamation.gif

czy to jest jakis system CMS questionmark.gif bo ja robie wlasna strone i juz mam caly szablon gotowy, i troszke czytalem o portalach CMS ale nie wiem czy jak nie zainstaluje jakiegos portalu to bede mogl "wloyc" tam moj szablon exclamation.gif jest to mozliwe ... moja strona obecnie jest w html ... wiec niby jakbym mial go wlozyc do portalu CMS questionmark.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie
- Walentyn   Adres strony   4.06.2006, 08:16:29
- - Kuziu   link dajesz index.php?modul=dowcipy a w pliku ind...   4.06.2006, 10:04:31
- - Gość   a wracajac do systemow CMS ... to jest jakis dobr...   4.06.2006, 20:30:48
- - Nightwalker   Do każdego CMSa możesz zrobić w...   4.06.2006, 20:34:11

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:16