![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewną stronkę - do tej pory wszystko chodziło do tej pory jak należy, ale przed chwilą wywaliło mi taki błąd. Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0 Nic na stronie nie zmieniałem - więc podejrzewam, że to jakiś problem z serwerem - ale pewności nie mam... Z tego co widze to chyba jest problem z sesjami. Pracuje na php5 - serwer nazwa.pl czy kotś wie w czym może tkwić problem - z tłumaczenia wychodzi mi, że zabrakło miejsca na zapis pliku sesji - ale ta wydaje mi się niedorzeczne... Nie wiem, może ktoś zmieniał coś w ustawieniach serwra i coś ze scieżką zapisu się pokaszaniło? Ten post edytował athabus 1.06.2006, 23:00:18 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat No space left on device (28) Brak miejsca na urządzeniu (28). a po polsku: skonczylo się miejsce na dysku twardym.edit: nie zauwazylem tego Twego tlumaczenia ![]() ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak sobie to właśnie tłumaczę ale wolałem zapytać zanim obudzę admina z "całodobowego" helpdesku bo pierwszy raz w życiu widzę taki komunikat:P
//edit sprawa załatwiona - co prawda NetArt się nie popisał ale plus dla nich za szybkość reakcji Ten post edytował athabus 1.06.2006, 23:33:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 01:50 |