|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
witam
chce zrobic skrypt do odzyskiwania hasla swojego. Robie to na takiej zasadzie ze osoba podaje swoj login i na e-mail wysylane jest nowe haslo (losowe) i szyfrowane sh1. oto kod
oraz funkcja do losowego hasla nowa_funkcja.php
i tak na jeden e-mail wysyla mi - stefan@ztpnet.pl a na drugi e-mail pstefano@poczta.fm wysyla mi blad taki
36 linia to funckja mail i nie wiem od czego to zalezy. Oczywiscie czesc kodu jest nie potrzebna (tak dla mnie dla testu te echo). Dziekuje za odpowiedz |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%)
|
Byćmoze masz źle skonfigurowany serwer smtp, albo zły adres e-mail odbiorcy.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%)
|
Zgadza sie, wyglada na to, ze bedziesz musial zmienic serwer smtp (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Ps. po co kazesz podawac login i email, skoro sam email wystarczy? Jakas dziwna moda na to panuje.. kto by tam loginy pamietał.. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2005 Ostrzeżenie: (0%)
|
w sumie prawda ze lepiej e-mail, pozneij to poprawie
a co do srvera to testuje to na krasnalu i chce to pozneij przeniec na inny serwer wiec chyba skrypty sa dobre? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 18.12.2025 - 23:09 |