![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_AZPR_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
+
daje taki efekt: ![]() czyli jest obramowanie niebieskie i czerwone... ale teraz jak zrobic zeby obok czerwonego było zielone? mozna to zrboic jakos na divach? |
|
|
-pr0kt0r- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak z czystej ciekawości, czy taki zapis:
Kod .monika[class] {} wynika z tego że nie chcesz żeby było to widziane przez IE, czy jak? Bo jeżeli nie, to jest to masło maślane, odwołujesz się do elementów o klasie monika, co zaznaczasz przez postawienie kropki z przodu .monika, i jednoczesnie dajesz selektor atrybutu na class. Czyli, zastosuj styl dla wszystkich elementów klasy monika, które mają ustalony paramter class.pozdr. |
|
|
-Gość_azpr_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
pr0kt0r - zabardzo nie wiem co ma obramowanie do polozenia obok siebie diva, osobnej 'tabeli'
jesli natomiast chodzi o ten stylko to tylko przyklad... fakt było to obejscie do IE ale to nie zmineia faktu ze nadal nie wime jak to "podzielic" na dwie czesci... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gość_azpr_* -> Piszesz tak że sie nie można wyznać oco ci chodzi.
"czyli jest obramowanie niebieskie i czerwone" Jakie czerwone obramowanie ![]() "... ale teraz jak zrobic zeby obok czerwonego było zielone? " Ja widze zielone pole obok czerwonego pola z niebieskimi obramowaniami mozna to zrboic jakos na divach?" To co widać na screenie można zrobić na dovie. .. i ten kod jaki podałes za chiny nie wygląda jak ten na screenie. -------------------- Robie to co lubie, lubie to co Robie
|
|
|
-Gość_azpr_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
wybacz mój bład....
dobra mam niebieskie obramowanie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Efekt ze screena uzyskuje np. w ten sposób
-------------------- Robie to co lubie, lubie to co Robie
|
|
|
-gosc- |
![]()
|
Goście ![]() |
to zrob to w tabelkach
![]() |
|