![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_Kamila_*- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Witam wszystkich. Mam prosbe - moj wykładowca na zaliczenie walnal mi taki kawałek kodu i kazał mi go wyjaśnić, ale ja jestem zielona z php i dlatego proszę Was o pomoc. Wiem ze nie ma nic za darmo ale moze zlitujecie sie nade mna, ja napawd enie wiem nawet czym to sie je.
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć w miarę możliwości o co chodzi w tym kodzie od początku? bardzo bym prosiła ! pomozcie - Kamila.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jaka uczelnia / kierunek? Bo jak coś bardziej związanego z informatyką, to niestety powinnaś wiedzieć co i jak, a przynajmniej sama pogrzebać w poszukiwaniu odpowiedzi.
ale jeżeli to np. studia humanistyczne i nadgorliwy wykładowca / ćwiczeniowiec z informatyki, to chyba będziesz mogła liczyć na przyjaźniejsze spojrzenie. No, bynajmniej ja zrozumiem czemu nie wiesz o co chodzi i rozumiem też, że nie chcesz tego wiedzieć :) pozdr. |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Troche trzeba by napisac slow zeby to wytlumaczyc
![]() A kiedy masz to zaliczenie ? |
|
|
-Gość_Kamila_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
W piątek :-(
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co tu tlumaczyc?. Podajesz szukane slowo i skrypt sprawdza czy ktorys z plikow tekstowych w katalogu "./../wyk/pliki/" i jego podkatalogach zawiera takie slowo.
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Watpie, zeby na zaliczenie taka odpowiedz starczyla :/
Trzeba by dokladnie opowiedziec co robi kazda funkcja w ktorym momencie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak chcesz szczegoly to zapraszam do manuala http://pl.php.net/manual/ i listy funkcji http://pl.php.net/manual/en/index.functions.php
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:16 |