![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , wrzucam porojekt sklepu snowboardowego. Dalej pracuje nad nim takze za wczasu wszytkie uwagi beda bardzo pomocne. Zapraszam.
http://100procent.info/snbshop_2006_v0.1.jpg -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Świetne ! Ten grungowy render po boku wygląda znakomiecie, a w ogóle caly lay jest i pojechany i dobrze wygląda
![]() ![]() 10/10 :] Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zajrzałem na pokazany layout 3 razy. Conajmniej dwa razy zobaczyłem coś innego... o co cho? (raz np. był rewolwer nad menu, teraz go nie widzę :)
Porjekt fajny, niesztampowy, z jajem i pomysłem. Myślę też, że trafi w upodobania grupy docelowej a to chyba najważniejsze. Żeby nie było jednak ach-i-och, powiem co mi nie pasuje: - zielony kolor w tle. To jest niefajny zielony, taki bez wyrazu. Jazda na snowboardzie to akcja, zabawa, radocha - jakoś ten odcień zieleni tego nie oddaje. Wogóle zieleń jakoś średnio mi się kojarzy ze snowboardem. (odczucie zupełnie subiektywne - nigdny nie miałem okazji pojeździć) - top strony jest strasznie wysoki. W związku z tym content (== to, co chcesz sprzedać) będzie dość nisko. Przy raczej obeznanej z netem grupie docelowej to chyba nie będzie problem. Ale może warto zamieścić gdzieś na górze "Skip to content"? I jeszcze np. przy przeglądaniu produktów tworzyć linki odrazu do jakiejś kotwicy gdzieś niżej? Takie skrollowanie ciągle w dół będzie chyba średnio wygodne. podsumowując - jak najbardziej OK i na plus! (chociaż ta kolorystyka... więcej życia!) :) pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niby ladnie ale nie o snowboardzie ta strona, przynajmniej mi sie w zaden sposob nie kojarzy.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:58 |