![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2006 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem. Mam skrypt menu z którego przekazuje zmienna $id poprzez link.
I jesli stosuje ten sposob na localhoscie to wszystkie podstrony otrzymuja ta zmienna bez problemu ale jesli wrzucam to na serwer to nie moge przekazac zmiennej nawet do kolejnej podstrony. Tylko z menu przesylam zmienna przez link pozniej wszystko dziala juz na formularzach. Co sie dzieje, jesli to ustawienia serwera to czy dalo by sie to jakos ominac bo nie mam mozliwosci zmieniania ustawien. pozdrawiam -------------------- Wszystko powinno zostać uproszczone tak bardzo, jak to tylko możliwe, ale nie bardziej. - Albert Einstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
zapewne do zmiennej odwolujesz sie tak: $id, a powinienes: $_GET['id']
![]() poczytaj se cos o register_globals -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2006 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki nospor jak zwykle miales racje
![]() -------------------- Wszystko powinno zostać uproszczone tak bardzo, jak to tylko możliwe, ale nie bardziej. - Albert Einstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 08:28 |