![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jestem ambitnym i doświadczonym programistą wykorzystujący następujące technologie:
dodatkowo:
Pilnie szukam zleceń, wymagam nie wiele a oferuję bardzo profesjonalnie przygotowany materiał. GG: 4511328 Mail: pronigo@gmail.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na miejscu kogos kto szuka programisty, wogole nie interesowal bym sie ofertami w ktorych nie ma dotychczasowych prac np w postaci portfolia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem ambitnym i doświadczonym programistą wykorzystujący następujące technologie:[list] zainteresowalem sie oferta ![]() ![]() Wedlug mnie ogloszenie wprowadza w blad konsumetna co jets niezgodne z polskim prawem ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wedlug mnie ogloszenie wprowadza w blad konsumetna co jets niezgodne z polskim prawem Ale (na szczęście) to sądy decytują ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oki, przykro mi chłopaki ale jestem zmuszony zamknąć temat.
To jest tylko reklama, oferta. Jeśli ktoś będzie chciał podjąć współpracę z autorem to sam o tym zadecydyje i się z nim skontaktuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 03:31 |