![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Mam problem z dosyć niewygodna tablicą... Jest to tabela ligi piłkarskiej wyliczana na podstawie kilku roznych funkcji. Wyglada ona mniej wiecej w ten sposób: [prosze tablic nie wkladac w kod php. i wogole zaoszczedzic nam takich kobyl, tylko topic sie rozjezdza /~nospor/] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale co z ta tablica ?
-------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nei wiem dlaczegonie wyswietliło dalszej czesci posta - ale chodzi mi o to jak z takiej złozonej tablicy usunąc powtórzone drużyny.
i druga sprawa jak najłatwiej w tablei wielowymiarowej wstawić pomiedzy 2 wiersze jakis jeszcze jedne. Tzn mamnap. kopie ostatniego wiersza tablicy i chce go wstawic pomiedzy 3i 4 wiersz... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 05:45 |