![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam mam problem z instalacja forum na serwerze www.osemka.pl wrzucilem forum juz na serwer i musze je zainstalowac ale nie wiem co mam wpisac w
Server Bazy Danych / DSN: Nazwa Bazy Danych: Użytkownik Bazy Danych: Hasło Bazy Danych: Prefiks dla tabel w bazie danych: PS.Mam konta na lyconie A stronka miała by byc na www.osemka.pl Prosze o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Server Bazy Danych / DSN: jest to serwer na jakim jest postawiena baza danych najprawdopodobniej jest to ta sama maszyna na jakiej jest zainstalowany Apache ( w wieksości przypadków ale nie zawsze ) w twoim przypadku raczej tak czyli wpisujesz localhost Cytat Nazwa Bazy Danych: nazwa bazy do jakiej masz dostęp na serwerze Cytat Użytkownik Bazy Danych: nazwa urzytkownika który ma dostep do danej bazy - często wykorzystywane podczas logowania do phpMyAdmin-a Cytat Hasło Bazy Danych: j/w tylko że hasło danego useraCytat Prefiks dla tabel w bazie danych: przedrostek aby jakoś odrużnić tabele wykozystywane przez phpBB od innych tabel w tej samej bazie danych mam nadzieje że pomogłem ![]() -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 08:19 |