![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
pomimo 3-krotnej próby nie udało mi się bez błędu wgrać ez publish na serwer. Czy jest jakaś inna możliwość, zamiast wgrywania tych paru tysięcy pliczków, w jednej paczce wrzucić na serwer, tam rozpakować i cieszyć się taką wersją ![]() ![]() Poradźcie coś na to... pozdrawiam -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę z Hydeparku na Gotowe skrypty php :: Systemy portalowe i CMS'y
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jeżeli posiadasz DirectAdmin/Cpanel to spakuj te pliki do archiwum tar.gz, wgraj na serwer i za pomocą menedżera plików w ww. panelach rozpakuj.
-------------------- Warsztat: http://traktor.net.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 0 Dołączył: 30.12.2003 Skąd: Strzegom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety strefa.pl tego nie oferuje. Muszę szukać innego rozwiązania
![]() Ten post edytował primo 27.05.2006, 21:13:53 -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dlaczego masz problemy z uploadem
![]() ![]() Laduj foldery pojedynczo zamiast odrazu na chama calosc ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://www.sendspace.com/file/llh43t
Klasa pochodząca z IPB jednak jest na licencji GNU, opis jak używać znajdziesz w pliku (na samej górze). -------------------- Warsztat: http://traktor.net.pl/
|
|
|
![]()
|
|
kurcze wgrać się udało, ale... jest problem przy instalacji - ona w ogóle nie odpala. Z tego co czytałem, to jeszcze nikt na forum nie miał takiego błędu:
Fatal error: Call to undefined function: file_get_contents() in /wychowaniefizyczne/lib/eztemplate/classes/eztemplatefileresource.php on line 236 Fatal error: eZ publish did not finish its request The execution of eZ publish was abruptly ended, the debug output is present below. Content-Type: text/html -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jaka masz wersje php
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
A jaka masz wersje php ![]() z tego co wyczytałem to ez nie działa tylko pod 5. Z tego zaś co się orientuję to strefa.pl na bank jeszcze nie wdrożyła php z nr 5. A więc powinno iść ok. Zmieniłem kickstart.ini (nazwę), ale mimo to nadal wywala błąd. Hmm brak pomysłów ![]() Popróbuję z limb`em - może on będzie mniej psotliwy. Jednak jeśli wpadniecie na pomysł co może być tego przyczyną to nasmarujcie tu - śledzę ten wątek non top. pozdrawiam -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]()
|
|
eZ Publish wymaga php 4.3.0 a ty go nie masz z tego co widze
![]() Ten post edytował NuLL 5.06.2006, 21:22:46 -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 19 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
php 4 wersja 4.3.4 - 4.3.11 dla eZ publish do wersji 3.7.
eZ publish wersja 3.7 i wyższe wymagają php 4.4.0 albo nowsze. eZ publish nie działa z php 5. -------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
----------------------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
php 4 wersja 4.3.4 - 4.3.11 dla eZ publish do wersji 3.7. eZ publish wersja 3.7 i wyższe wymagają php 4.4.0 albo nowsze. eZ publish nie działa z php 5. strefa.pl zaktualizowała mi php do wersji 4.3.10 -- zobaczymy, teraz powinno pójść ez w wersji 3.6.10 -------------------- Bieganie jest tym co kocham najbardziej, jest dla mnie powietrzem w moich płucach, krwią płynącą w żyłach, dawką endorfin, źródłem szczęścia i celem samym w sobie... A w skrócie to jestem uzależniony od biegania.
primo gg1148730 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 10:28 |