![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
da się zprawdzić jaki jest adres dokumentu w znajdujacego się w jednej z ramek . czyli w ramce gornej mam napisany adres dokumentu z dolnej ,
JS odpada nie sprawdzilo się moze php |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php => Hydepark
php to server side :!: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat JS odpada nie sprawdzilo się moze php sprawdź jeszcze raz ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mów tylko ze nie da się jak da sie wycągnoć nazwę przegladarki to da i to
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
brrr... wiem, że się da, ale to: albo wymaga synchronizacji (współpracy) obu ramek, albo naprawdę czegoś dobrego. A tak wogóle ja się na JS nie znam, wiem tylko, że jak się tym bawiłem to zmienne przekazywałem pomiędzy ramkami, a document.location to w końcu zmienna
|
|
|
![]()
|
|
Cytat brrr... wiem, że się da, ale to: albo wymaga synchronizacji (współpracy) obu ramek, albo naprawdę czegoś dobrego. A tak wogóle ja się na JS nie znam, wiem tylko, że jak się tym bawiłem to zmienne przekazywałem pomiędzy ramkami, a document.location to w końcu zmienna
Nie kapujesz mam strone www.netklinik.de jezeli w dolen ramce mam adres np www.netklinik.pl/bla albo www.netklinik.pl/bla2 to mi działa . ale jeże mam www.php.pl to nie działa pokazuje mi tylko adres tych stron które są podpiete pod domene netklinik ! a mam tak Kod <a href="javascript:location.href='http://www.netklinik.de/gog.php?akcja='+parent.Hauptframe.location.href">Übersetzen</a>
P.S SAM SPRAWDZ ! dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
dobrze poddaje się...
|
|
|
![]()
|
|
nie no sory jeżeli sie uniosłem . ale ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To moze zapytaj na forum o tematyce bardziej zwiazana z JS, masz wieksze szanse na uzyskanie odpowiedzi.
Polecam grupe pl.comp.lang.javascript, forum to nie jest, ale odpowiedz raczej dostaniesz o ile nie ma jej w archiwach (groups.google.com). PS. moglbys sie normalniej odzywac do osob, ktore chca Ci pomoc... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat da się zprawdzić jaki jest adres dokumentu w znajdujacego się w jednej z ramek O ile php nie towrzy tego framesetu to nie. Mozesz co najwyzej poprzez cookie albo sztuczne wywolanie GETa przekazac adres do php - patrz archiwum forum.
Cytat JS odpada nie sprawdzilo się moze php JS odpalo nie dlatego ze sie nie sprawdzilo ale dlatego ze nie umiesz z niego korzystac. Przykro mi.
ps http://forum.php.pl/viewtopic.php?p=30114#30114 Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
nie umie racja , ale dalej nie wiem może jakis konkretny przyklad
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z powodow regulamnowych ten watek zostaje zamkniety.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:04 |