![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do tablicy sesyjnej zapisuje kolejna tablice z uprawnieniami
no i printuje mi cos takiego Kod Array ( [mod_kategorie] => 1 [mod_addgry] => 1 [mod_maingry] => 1 ) ale na nastepnej stronie po logowaniu pokazuje mi juz zupelnie inna zawartosc Kod Array ( [Kategorie] => mod_kategorie [Dodaj gre] => mod_addgry [Gry] => mod_maingry ) no i nie wiem dlaczego wczesniej wszystko bylo ok a potem klucze przeksztalcily sie w wartosci a kluczami staly sie elementy z tablicy w ktorej znajduja sie nazwy poszczegolnych linkow... prosze o pomoc -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo masz prawdopodbnie register_globals on i php traktuje $priv jako $_SESSION['priv'].
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a no zapewne masz racje
![]() ![]() -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:11 |