![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Yo!
Czy istnieje jakiś projekt w necie na zasadzie hotscripts.com, który gromadziłby same moduły? Wiecie opracowany jeden styl pisania i każdy by wysyłał swoje moduły i mógł w nich przebierać. Ja nie znam się na php a taki PHPNuke, Postnuke czy inne coś bardzo mi ogranicza możliwości w projektowaniu szaty graficznej. Po prostu w tych gotowych cms jestem zmuszony do zastosowanai takeigo układu strony i niektórych elementów jakie autor wymyślił. Chciałbym natomiast po swojemu. Jest taki projekt? Jak nie to moim zdaniem byłby to ciekawy pomysł. Jak będzie? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak na razie nie znam. Ale trafiłeś w dobre miejsce, tylko troche za wcześnie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
W pewien sposób rolę taką pełni PEAR.php.net , choć nie są to jeszcze gotowe moduły, a raczej mechanizmy do ich tworzenia (a i jakość wielu pozostawia wiele do życzenia)
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DeyV no niezupełnie o to mi chodziło ale już coś jest
![]() mi chodzi wiesz np. jakiś intuicyjny download, dodawanie newsów abym mógł sam za pomoca configów określić czy newsów ma się wyświetlać tyle i tyle itp. Każdy tworzył by swoje jak skórki do winampa wiesz 20 typów download itp ![]() Kurde byłby to raj dla takich jak ja ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Więc - tak jak napisał Jabol, pozostaje ci tylko poczekać...
Grupa dev.php.pl ma zamiar zrealizować ten cel... -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 09:31 |