![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Krakół Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam proste pytanie. Mam coś takiego:
Kod {math equation="x * y" x=$entry.wartosc_netto y=0.22 assign="entry_wartosc_vat" format="%.2f"} Dlaczego mi to nic nie zwraca, chodzi o to, że dałem assign i tylko przypisuje? Czy robie wszystko ok? Bo jak dam {$entry_wartosc_vat} to normalnie później wyświetla, chce wiedzieć czy wszystko robie dobrze. -------------------- escape from the execution is futile.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat z manuala:
Cytat If you supply the special "assign" attribute, the output of the math function will be assigned to this template variable instead of being output to the template. Jak widać przy obecności parametru assign nie powinno się nic wyświetlać. -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Krakół Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doczytałem, dzięki.
-------------------- escape from the execution is futile.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:18 |