![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem z funkcją w php mianowicie funkcja mail. Gdy ją wywołuje i otwieram strone wyskakuje mi błąd. dowiedziałem się że trzeba mieć program/ serwer do wysyłania e-maili . zainstalowałem hamstera 21 coś tam pl. problem prawie się rozwiązał bo php już nie pokazuje błędów lecz mail nie dociera do adresata lecz w programie pokazana jest wiadomość w ,,trybie oczekiwania,, . Czy może ktoś linka do konfiguracji tego lub innego programu lub zna jakieś lekartstwo na tę dolegliwość? Byłbym bardzo wdzięczny. PS: Słyszałem że można urzyć w funkcji mail serwerów np o2.pl czy onet.pl lecz nie wiem jak wyglądał by w tym momencie kod takiej funkcji mail. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
W najprostszym przypadku nie różniłby się wcale.
po prosu użyj akiej funkcji na działającym w internecie serwerze. Jeśli chcesz wysła maila ze swojego komputera (localhosta), to i tojest możliwe, ale pod warunkiem, ze odpowiednio skonfigurujesz serwery. Poza tym ta funkcja raczej nie zadziała jeśli pracujesz pod windows. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:14 |