![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://przasnysz.waw.pl/zabytki.adm.txt
Podalem linka do swojej stronki gdzie jest kod moich zabytkow miasta. Nastepnie zle mi wczytuje zapytanie do bazy. I nie pokazuje mi daty i autora. I tez chce edycje zrobic obrazka i opisu by mozna by bylo edytowac. a zapytanie do bazy brzmi:
---------- Prosze uzywac poprawnego bbCode -- dr_bonzo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pole w tabeli nie może nazywać się "date". Też miałem taki problem kiedyś... wystarczy zmienić nazwę "date" na inną
![]() --- edit chodziło mi o wersję mysql 4, a nie pięć - tam miałem taki problem. Ten post edytował Master Miko 25.05.2006, 14:55:55 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pole w tabeli nie może nazywać się "date". Też miałem taki problem kiedyś... wystarczy zmienić nazwę "date" na inną ![]() Jak nie. Oczywiście że może. Treatment of Reserved Words in MySQL Cytat MySQL allows some keywords to be used as unquoted identifiers because many people previously used them. Examples are those in the following list:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a nawet jakby to bylo zarezerwowane slowo, to objac je w ` i tez zadziala: `date`
![]() Ale odchodzimy od tematu. W czym problem ma autor? moze autor by nam pokazal kod, ktory dziala blednie a nie caly plik z funkcjami. Mi osobiscie nie chce sie przez to przebijac. No i przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Podaje linka do kodu. Moja strona z kodem.
A tytaj podaje zapytanie do bazy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 16:25 |