![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem sobie o taką funkcje:
ale jak daje ją pózniej przy wysłaniu wiadomości bb_code($tresc); to nic się nie dzieje np. Jak w treści wiadomości napisze sadsadsa to nie zmienia tego na html tylko pozostaje tak jak napisałem co jest nie tak? Jak daje to bez funkcji to działa! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
może spróbuj coś takiego:
lub zrob z tego array Ten post edytował Nightwalk 20.05.2006, 16:25:09 -------------------- Warsztat: http://traktor.net.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Nightwalk: twoja propozycja spowoduje faktycznie tylko podmiane zapisana w ostatnim preg_replace wewnatrz funkcji.
@eunix: tak pomyslalem, ze moze nie przypisujesz nigdzie wyniku dzialania tej fukcji?
pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@erix, doszedles do tego co @eunix pokazal na samym poczatku :P
dopiero potem @Nightwalk to zmienil, na co zwrocilem uwage. Poczekajmy na odzew od @eunix, bo po mojemu funkcja od poczatku jest OK, a jedynie uzycie moze byc nie za bardzo. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Ups, pardon, nie zauwazylem tego w pierwszym poscie; patrzylem na ostatni listing
![]() Post wywalony ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:19 |