![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam formularz w którym po przyciśnięciu USUŃ następuje usunięcie użytkownika.
Jak zrobić aby następowało zapytanie : "Czy jesteś pewien że chcesz usunąć użytkownika" i opcje (TAK NIE). Kiedyś robiłem coś takiego na JAVA SCRIPT ale nie jestem pewien jak bedzie działać pod innymi przeglądarkami , czy jest coś co będzie działać wszędzie? Proszę o sugestie. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz rację co do jednego.. wydaje Ci się
![]() Pomine już błędy w tym kodzie co podałeś i założe, że jest poprawny.. Ktoś wyłączy JS i już nie będzie pytania, a usuwanie bez potwierdzenia to nienajlepszy pomysł. Lepszym rozwiązaniem jest umieszczanie dodatkowego formularza, tak żeby sprawdzanie odbywało się po stronie serwera i działało niezależnie od przeglądarki. Żeby to miało ręce i nogi to wypadało by sobie zrobić jakieś wspomaganie do tego, żeby nie trzeba było w każdym miejscu wymagającym potwierdzenia pisać tego samego kodu. -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 02:08 |