![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam oddaje do oceny mój pierwszy lay bloga.
EDIT: Po zmianach v8 Ten post edytował eai 20.05.2006, 00:02:20 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no, to się nazywa lay bloga a nie wypociny skoczka ;]
Bardzo mi się podoba, jedyne co być mógł zmienić to buttony logowanie/rejestracja na prostokątne, lub zjechane ale jednolicie... Moja ocena to 8/10 -------------------- Warsztat: http://traktor.net.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Białem na czarnym jest stanowczo zbyt oczojebne... Najlepiej wyglada jasnoszary na czarnym, nigdy biały - szczególnie gdy jest sporo tekstu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem mile zaskoczony. Bardzo ładny lay.
Troszkę bym ten brązowy "upodobnił" do reszty strony ![]() ![]() 10/10 jak dla mnie -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyszła wersja druga. Zobaczcie pierwszy post EDIT: ......
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Bardzo mi sie podoba ten rysuneczek na gorze
![]() Ale to menu po prawej sprawia wrazenie jakby sie z choinki urwalo i zupelnie nie pasuje do tego rysuneczku. Proponowalbym to jakos poprawic. edit: ale masz minusa. co to ma byc to: forym php.pl ![]() ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nospor! Nie mów że nie wiesz co to jest FORYM php.pl!
![]() Ładny design. Tylko samo body od tła jest mało kotrastowe... no i to brązowe menu lol. Brązowy to chyba nie najlepszy kolor na stronę www. 8/10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wersja 3: v3
Wprowadzilem zmiany. I przepraszam za forym ![]() ![]() ![]() Plus zmienione menu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No chlopie... miodzio
![]() Jeszcze tylko mi sie nie podoba to czerwone Nowe konto i logowanie, ale to moze juz tylko mi ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Idziesz w złym kierunku.
Te niebieskie żarówki zaatakowały moje oczy i pogryzły je. Są zbyt kontrastujące z resztą strony. Która zresztą jest szara i smutna. Czerń Ci nie wyszła na tej stronie, w szelkie próby ozywienia skończą się chyba takimi żarówami. |
|
|
![]()
|
|
Ciezka sprawa byc WebDesignerem. Trudno dogodzic
![]() ![]() pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mowi kolega mike_mech - ztonuj troszke niebieski kolor. Fajnie, ze sie pozbyłeś tego brązowego. Datę przy temacie zrobiłbym troszkę jaśniejszą. Podobnie jak i same napisy w głównej części strony.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zielony kolor nie pasuje do czerwonego.
-------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skąd pomysł na władowanie tam tego błękitu? raczej trzymaj się zieleni. mozesz dać jakis kontrapunkt ale to ma byc "punkt" (element) a nie 50% strony.
no i nie rob tak menu jak w przykladzie 4c (rozciagniecie rostokata o zaokraglonych rogach). fuj. najlepsza jest "podstawowa" wersja 4 tylko przemysl uzycie blekitu i tego bialego luku na dole. smieszne sa tez przyciski logowania - wywal, zmien, przeprojektuj. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- te zaokraglone kwadraty moze i dobry pomysl ale na pewno nie z tym gradientem
- Nowe konto | Logowanie - do poprawy - raczej nie stosuj na małym rozmiarze czcionki antialiasingu PS1. tlo to jest Twoje? (pytam z ciekawosci) PS2. tez z ciekawosci jezeli chcialbym to kupic + html itp. to AŻ 110 pln ? Ten post edytował sinq 19.05.2006, 15:37:07 -------------------- sinq.digart.pl //moja galeria v2
|
|
|
![]()
|
|
Po zmianach v 4d (delikatnych)
Nie mam pomysłu na kolory w menu ![]() Z tym zielonym tłem to znalazlem na gogle grafika, ale bede musial z niego zrezygnowac ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem, że te nowe przyciski wyszły odrażająco. Reszta też nie zachwyca. Niestety.
3/10 - nie podoba mi się... -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 530 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wymień niebieskie tła na menu na zielony!
użyj odcień taki jak ten pastelowy "archiwum" i wymień na zielony. to samo daj w menu i jakoś ciekawszy kształt daj. reszta będzie ok. Ten post edytował Master Miko 19.05.2006, 16:03:53 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzieki chłopaki za oceny.
Ostatecznie wyszło mi tak http://eai.pl/blog_7final.jpg powiem tyle... tak to widze tak to mi sie podoba i tak to zostawie. Bedzie to design do wykorzystania w moim systemie darmowych blogow ktory tworze... A więc jeszcze raz wielkie dzieki za ocenki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:28 |