![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 3 Dołączył: 7.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Chciałbym napisać funkcję, która używa curl do śledzenia przekierowan z adresu, chodzi o taki przykładowy schemat : wp.pl -> php.pl -> forum.php.pl -> site.pl/redirect.php?s=qwerty.pl -> qwerty.pl Chciałbym, aby skrypt podązał za przekierowaniami strony, np jak sie uzywa htmlowskiego przekierowania, javy czy header z php Mam taką funkcję
![]() poprawiam --- nospor Tylko teraz nie wiem jak wychwycić adres na którym aktualnie jest skrypt, bo chciałbym liste adresow z jakich były przekierowania. Może ktoś z was miał podobny problem, i wie jak to rozwiazac ? Pozdrawaiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego ja szukałem swojego czasu chyba niestety się nie da. Z danych CURLa mozna wyciagnac tylko ostatni adres:
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 3 Dołączył: 7.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm
![]() czy zna ktoś może inny sposob, aby podążac za przekierowaniami, i zdobyc listę adresow które przekierowywały ? Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.08.2025 - 01:59 |