![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
hej
zrobilem sobie kilka roznych hoverow na <ul> i na <a> ktory jest czescia <div> wyswietlany jako block zrobilem sobie tez obok prymitywny skrypt js z imagerolover no i u mnie na localhoscie hovery dzialaja jak krew z nosa podczas gdy js bryka ze hej, nie chce mi sie tworzyc wielu obrazkow dla roloverow i nie chce mi sie duplikowania kodu podczas gdy pare klas w CSS mogloby zalatwic wszystko. <div> <a> najwolniej (zauwazalnie) <ul> <a> troche szybciej <javascript> super szybko niezauwazalnie jak to u Was jest, czy to tylko u mnie pozdr |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykład, używana przeglądarka?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wiesz co przestalo to komp mi sie spowolnil po 36 godzinach bez resetu chyba
Przegladarki to FF O i IE we wszystkich byl ten sam objaw ale teraz bryka juz szybciej choc mam wrazenie ze javascript i tak jest troszeczke szybsza, dzieki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aaa, tam głupoty gadasz.
Najszybciej zawsze działa CSS, to sa instrukcje bezpośrednio dla przeglądarki. A JavaScript to instrukcje języka, które dopiero pzreglądarka musi zinterpretować. Pokaż może przykład. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:50 |