![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no cuz, klikam na tym forum dosc dlugo. pewnie gdzies od 2003. Najpierw jako invx - zostalem zbanowany potem t-rex - zostalem zbanowany - potem alewa2 - ban - teraz right6
![]() No ale do sedna. Jako invx, zalozylem serie slawetnych tematow, ze na forum dzieje sie zle. (tak BTW zostaly zamkniete ![]() ![]() jako invx mialem na koncie iles tam postow, i mimo wszzystko staralem sie pisac posty na poziomie, bo mi jednak na czyms zalezalo (z tad tez mialem drugie konto T-rex na posty bzdurne). Teraz mi zalezy napewno mniej na koncie. I wale czseto tematu idiotyczne. A jednak warningow nie mam ![]() tak wiec nabijanie warningow przez moderatorow mialo miejsce. A ja jako ze protestowalem zostalem znienawidzony. moze by tak odbanowac INVX'a ? ![]() Ten post edytował right6 15.05.2006, 15:15:34 -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Ze moderatorzy nie wiedza co robia, leca w kulki sobie. I musze wpoiedziec ze mialem racje, teraz moje wczesniejsze spostrzezenia sie potwierdzily. A dlaczego ? bo teraz jest lepiej tak wiec nabijanie warningow przez moderatorow mialo miejsce. A wiec po kolei. Jako right6 byles traktowany przez nas jak każdy nowy user. Jako right6 zanotowano wobec ciebie 7 wykroczen. Dwa znich po dwa razy. Ale ze byles "nowym" userem, czekano jak zawsze w takim przypadku na ok. powtórzenie 3 tych samym wykroczen lekkich. A oto lista, bys znowu nie powidzial ze jestemy goloslowni: zly temat - "pisze w bardzo nietypowej sprawie" niechec do manuala Nie uzywanie znacznikow - ale to akurat nawet jako invx by uszlo za pierwszym razem zle bbcode zle bbcode nabijanie postow nabijanie postow Za wszystkie z tych wykroczen (procz znacznika bo tego jeszcze nie bylo gdy byles invx) jako invx czy jako inny koles byles nie raz upominany, nie raz karany. A ty zakladasz nowe konto i znowu sie nie stosujesz. Ale jako nowy user masz prawo a moderatorzy upominają na poczatku za to tylko. Ale ty jestes tu od 2003 roku i nadal nie wiesz jak sie zachowac? No chlopie, bez jaj. I ty twierdzisz ze jestes nie slusznie traktowany i obrywasz za nic? ech.... czyli zarabiasz 60% za te wykroczenia + 40% za caloksztalt = .... ![]() edit: wykroczen z innych kont juz mi sie nie chce przytaczac. Przytoczylem tylko z right6 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja dołączę do ~NuLLa.
Już dawno mówiłem że ten cymbał ~right6 zachowuje się tak jak baran ~invx. "moze by tak odbanowac INVX'a ? " A może by tak go zgnoić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:43 |