![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio dostaem maila z przeprosinami po jakimś tam włamie (mnie to nie dotknęło więc nawet nie zauważyłem), a dziś dostaje coś takiego:
Cytat WTF? -------------------- Polski support WordPress
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie to samo. Przy poprzednim nic nie doszło.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Uwielbiam to pytanie : Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrzac na date, to chyba ktos po prostu wysylanie emaili odblokowal i poszly wszystkie z kolejki..
Do mnie tez doszlo. -------------------- ENV: Gentoo Linux (2.4.32-gentoo), Apache 2.0.55, php 4.4.0, MySQL 4.1.19 (home)
ENV: netBSD 3.0, Apache 2.0.58, php 5.1.4, PgSQL 8.0.8 (robin) Zlecenie chetnie przyjme |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
juz wiemy. na opiniach juz pisali o tych mailach. zamykam by nam sie znowu x watkow o tym nie toczylo. wystarczy juz te co są
![]() jak cos to kontynuujcie tu: Zobacz na Forum php.pl ale oczywiscie bardzo dobrze ze od razu to zglaszacie ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:31 |