![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, w ogóle to cześć, Ja jestem ramze. I witam wszystkich na tym forum.
Sporo czasu mnie nie było na php.pl I tak moje pierwsze spojrzenia powędrowały w poszukiwaniu informacji dotyczących Thot'a. Albo jestem już stary i ślepy, albo projekt zdechł. A może informacje na temat tego projektu są na innej stronie? Co się dzieje? Co z dev? Pozdrawiam wszystkich -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czegos takiego jak THOT nie ma - zawieszony na czas blizej nieokreslony.
Grupa DEV Thota nie istnieje. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O cholera. A takie ładne logo zkleciłem :)
Są jakieś plany reaktywowania czy cuś bo to ciekawy projekt był/jest. Newcomo sypnie kasą i projekt poleci, co? Dobra nie marudzę już, ale jak by co to dajcie znać bo ja jestem zainteresowany, mogę nawet pomóc, trochę. Idę spać. -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:44 |