![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Nie wiem jak ugryźć taki problem. Potrzebuje zawartości pliku znajdującego się na moim serwerze. Ale nie chodzi mi o jego źródło, ale to, co widzisz zwykły użytkownik po wpisaniu adresu w przeglądarce. Sprawa się komplikuje bo do tego pliku są przekazywane parametry (via GET) i to stanowi dla mnie największą barierę. Gdyby pliczek leżał na innym serwerze zrobiłbym tak:
Ale coś takiego:
nie zadziała. Więc pytam jak to można zrobić? Wszelkie chwyty dozwolone (w tym odpalanie komend systemowych):-) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odfiltruj sobie nagłówek i będzie dobrze. Pozdrawiam -------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 411 Pomógł: 35 Dołączył: 27.06.2004 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, naprowadziłeś mnie. Musze tylko dopracować wysyłanie odpowiednich nagłówków bo na razie serwer z zamiłowaniem zwraca error 404 z małymi przerwami na 400
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:46 |