![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_uczeń- |
![]()
|
Goście ![]() |
[/php]witajcie mam taki troszkę nietypowy problem z którym nie umiem sobie poradzić a mianowicie...
mat taki "prymitywny skrypcik do logowania":
problem przedstawia sięnastępująco: jeżeli wchodzę na stronkę zawsze zaloguje sie za pierwszym razem - pokazuje zalogowany ... w momencie jak nacisnę wyloguj niby kasuje mi się sesja i nie ma wypisanego zalogowanego użyytkowika(na stronce) - czyli jest ok. Ale jeśli ponownie nacisnę zaloguj to skrypt odpowiadający za zalogowanie wywala zawsze błąd i jeszcze mniej skomplikowany do wylogowania
a trzeci do
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem po co tyle kombinacji. jak bym sie tak zalogowal:
na kazdej stronce daje session_start(); i do wylogowania uzywam session_destroy(); i po problemie chyba ze tobie chodzi o cos innego |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
same
może nie zadziałać. lepiej tak:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę nie pisać głupot na forum.
Cytat Notatka: session_unset() należy używać dla starszego kodu, który nie korzysta z $_SESSION.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 12:22 |