![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2003 Skąd: ślask Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam sobie doqment w xml :
<?xml version="1.0" encoding="windows-1250" ?> <!DOCTYPE STRONA [ <!ELEMENT STRONA (text, historia, projektowaniestron, fun, )> <!ELEMENT text ANY> <!ELEMENT historia ANY> <!ELEMENT projektowaniestron ANY> <!ELEMENT fun ANY> ] > <STRONA> <text> Witten, na mojej web site !! </text> <historia> 15.07.2003 godz. 20.52 Zaczynam prace nad skryptami php, które zostaną wykorzystane na stronie !! Istnieje już skrypt ohrony textów, hasłem !! Tylko wybrane osoby bedą znały hasła (np.moja rodzina ). </historia> <projektowaniestron> </projektowaniestron> <fun> Zapraszam do zabawy !! W dziale ..::FuN::.. jest dostępny ChaT, oraz lista mail'owa do której możesz się zapisać wprost z strony !! </fun> </STRONA> nio i sobie chce zrobic parser czy jak to sie tam zwie co mi ten dokument odczytywalo !! jak go zrobic, czym sie kierowac w budowie takiego czegos !! nigdzie nieumiem znalesc jakis przykladow by sie na nich oprzec !! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:12 |