![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Prowadzę właśnie badania na temat branży odzieżowej w polskim internecie. Wyniki będą opubliowane publicznie. Obecnie prowadzona jest ankieta na temat zakupów w branży odzieżowej, jeżeli możecie proszę o jej wypełnienie, a jeżeli nie sprawi to kłopotu przesłanie jej adresu jak największej liczbie osób. Adres ankiety: http://acs.pl/ankieta/ Jak wspomniałem wyniki zarówno ankiety, jak i komentarz do całej akcji zostanie opublikowany publicznie - w tym przypadku na łamach mojego Bloga: http://www.anas.acs.pl/ Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przygotowujesz się do pozycjonowania? ;]
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2002 Skąd: Gorzów Wlkp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Raczej badamy rynek w celu ustalenia czy opłaca się stosować pozycjonowanie, czy np. lepiej pieniądze wydać na szerszą kampanię utrwalania marki - bo z wyników ankiety będzie to wynikać. Tak czy siak zapraszam do lektury po opublikowaniu wyników - postaram się przygotować raport, który ułatwi ludziom zajmującym się promocją w sieci przebić się przez branżę odzieżową. pozdrawiam anas |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niewiem czy jest sens taką uwagę skoro kręcisz się koło tego tematu ciuchów, to moje uwagi.
Nigdzie niema nic dla zbyt wysokich, a tym samym ja osobiście w życiu nie kupie ciucha może poza t-shirtem z netu bo pewnie będzie za małe. (to tak uzupełnieniem ankiety bo niema pola uwagi). Ten post edytował Wykrywacz 11.05.2006, 15:00:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 21:46 |