![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam. Chciałem wymyślić jakiśoryginalny ukłąd strony. przyszedł mi do głowy pewien pomysł. narazie zrobiłem tylko prosty szkic tzn tylko obramowania co gdzie by miało być. oto co mam: klik Czy taki uklad strony ma jakies szanse na powodzenie?
juz nieaktualne .......................... Ten post edytował Suchy 17.05.2006, 08:41:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wow.
![]() a czy ma szasne mysle ze tak jak kazda strona ma szanse na powodzenie to i ta ma . Ten post edytował acztery 9.05.2006, 16:48:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
oryginalne to juz nie jest
![]() wykonalem z 10 podobnych stron- tzn. na tkaim samym lub nieco rozbudowanym ukladzie strony. Jak dodasz grafike- oryginalna to bedzie super ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 17.05.2003 Skąd: Kraków , Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O zesz ku.... rde 10/10 tak oryginalnego ukladu dawno nie widzialem.
Jak dla mnie powinienes zostac okrzykniety mistrzem ... ba Cezarem designu. Jesli juz cos dajesz do oceny to powinienes cos pokazac a to co zrobiles zajmuje z zegarkiem w reku 5 min. Edit: ale zamiast 100 x <br> mogles chociarz juz w stylu uzyc height. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i popraw style tak, żeby strona wyświetlała się poprawnie we wszystkich przeglądarkach
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... bo w operze się sypie.
-------------------- Robie to co lubie, lubie to co Robie
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nasto zaznaczyłe mze to tylko same obramowania i pytam o układ tylkoo...
i fakt ogladałem narazie tylko pod ff... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co tu jest do zastanawiania się?
Powiedz mi bo ja nie wiem. Logo w rogu + dwa menu, jedno u góry, jedno z lewej. I co w tym takiego fascynującego żeby wątek zakładać? Koła nie wynalazłeś, nie martw się. Miliony witryn tak wygląda. |
|
|
![]()
|
|
sory ale osobiscie z taka witryna sie nei spotkałem... skoro nie warto to prosze bardzo o zamkniecie wątku.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat sory ale osobiscie z taka witryna sie nei spotkałem... To chyba mało witryn odwiedziłeś w swoim życiu ![]() Pierwszy lepszy przykład: webdiary.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lol, qrde przecież to jest plagiat php.pl - taki sam układ i grafika, więc nie wiem po co to tutaj wogóle dajesz?! Pozatym taki układ ma co 2 strona w sieci...
-------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:46 |