![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem otóż mam n stronie panel logowania, którzy ma zupełnie różniące się pola input od innych i mam proble otóż w pliku style.css zdefiniowałem
i teraz wszędzie mam taki wygląd, co trzeba zrobić, żeby tylko tam gdzie wpisze coś odpowiedniego wczytywąło tego inputa ![]() Pozdrawiam mam nadzieję, że topicu nie było i pisałem dość zrozumiale... -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
zamiast
daj
a w inpucie
zapewne o to ci chodzi -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zauważyłem, że pożna też dać
[HTML <input style="blablabla"> [/HTML] i też dziala ![]() -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a i owszem ale do za każdym razem jest wysylane z plikiem html i jak chcesz tego użyć jeszcze raz gdzieś indziej to też musisz pisac style="lablabla"
a jak sie to zapisze w pliku style.css i zdeklaruje w pliku html w nagłówku to jest on wysylany do usera tylko raz ( oszczędność transferu ) i można go wykożystywac w kilku miejscach wlaśnie poprzez deklaracje klasy i moim zdaniem tak to sie powinno robić -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:08 |