![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 2 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Wrocław / Skokowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Poł dnia się męczę z taką banalną rzeczą i nie mam pojęcia czemu nie chce mi nie sumują koszty tylko wysweitlane są koszty ostatniego produktu. Prosze o pomoc.
Cały skrypt:
i kwałek gdzie tkwi problem
Probowałem robić na różne sposoby, najpeirw dodawałem cene z bazy danych późnie probowałem zapisywac cene w sesji ale cały czas zamiast sumy kosztó koszyka wysiwetla mi sie cena ostatniego produktu na liscie. Proszę o pomoc ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamien na:
-------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 2 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Wrocław / Skokowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To jest dobre bo ilosc mi wyświetla poprawną. Nie chcą mi się sumować ceny. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetl sobie całą tablicę $_SESSION, może tam masz coś namerdane.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Nie mam pojęcia :/ Niby wszystko ejst ok ale nie dodaje mi tego eh -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pisane z palca Swoją drogą, masz ciekawą funckję array_sum" title="Zobacz w manualu php" target="_manual. Popraw Twój kod, jest strasznie chaotyczny i nieoptymalny. pozdro -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:00 |