![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Mam takie ogólne pytanie. Otóż napisałem stornę w php i wszystko działa ok, ale od czasu do czasu podczas przechodzenia ze strony na stronę w przeglądarce nie wyświetla mi się nic. Dopiero gdy dam odświerz to wyświetli się strona. Innym razwm jest OK ![]() Jeżeli możecie to wytłumaczcie mi to. Z góry dziękuje. -------------------- A co na to NATO
A NATO na to nic |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
bez kodu to nikt ci nie powie
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ale kod całego systemy do koło 50 plików po 300 linijek każdy. Ale chodzi o to że raz wszystko chodzi tak jak powinno a czasami się zdarzy, że jakaś ze stron się nie wyświetli. Po odświerzeniu wyświetla się prawidłow.
-------------------- A co na to NATO
A NATO na to nic |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 425 Pomógł: 0 Dołączył: 28.05.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lepiej podaj jaki masz serwer. Chyba czasem takie problemy zadarzają się właśnie z tego powodu.
-------------------- nospor, jestem z Wami.
Alpha IT |
|
|
![]()
|
|
Narazie testuje to w domu na krasnalu.
-------------------- A co na to NATO
A NATO na to nic |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 13:23 |