![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod th { height:13px; background-image:url('./bg_m_normal.png'); font-size:10px; color:#FFFFFF; background-color: rgb(227,74,6); font-family:Verdana, Arial; font-weight:bold; text-align:center; vertical-align:middle; padding-top:2px; } i przy walidacji dostaje niwiedzie czemu Kod # Line : 209 font-family: You are encouraged to offer a generic family as a last alternative # Line : 209 (Level : 2) font-family: You are encouraged to offer a generic family as a last alternative : th i takich bledow dla innych definicji jeszcze z 6 ![]() -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
ale tam gdzieś jest przecież link do wyjaśnienia problemu ![]() http://www.w3.org/TR/REC-CSS2/fonts.html#g...c-font-families pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cos pomoglo
![]() ale jest nexte probleme Line : 171 (Level : 2) Redefinition of border-top-width : hr Kod hr { height: 0px; border: solid #D1D7DC 0px; border-top-width: 1px; } no to zmieniam na Kod hr { height: 0px; border: solid #D1D7DC 1px; } validacja OK, ale pod FF linia HR wyglada inaczej ![]() -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Kod border: width style color stary, musisz przejrzeć manual do css pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak piszesz 0 to nie musisz pisać jednostki
i tak jak napisał 'orson'ma być Kod hr
{ height: 0px; border-top: 1px solid #D1D7DC; } Ten post edytował maverickkk 8.05.2006, 21:55:49 -------------------- Robie to co lubie, lubie to co Robie
|
|
|
![]()
|
|
i juz ostatnia rzecz
![]() Kod .ddmx { font: 12px arial; } .ddmx .item1, .ddmx .item1-active { background-image:url('./1/button_bg.png'); padding: 4px 12px 4px 3px; font-family: Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: #464646; text-decoration: none; background-color: inherit; white-space: nowrap; position: relative; display: inline; } * Line : 488 font-family: You are encouraged to offer a generic family as a last alternative * Line : 489 (Level : 2) Redefinition of font-family : .ddmx niby to co wyzej ale jak nie zrobie tak zle ![]() ![]() dzieki -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod .ddmx { font: 12px arial, sans-serif; } ![]() -------------------- Robie to co lubie, lubie to co Robie
|
|
|
![]()
|
|
ok
ale Kod hr { height: 0px; border: solid #D1D7DC 0px; border-top-width: 1px; } dalej jest zle (znaczy w/w oczywiscie ze zle, ale nie idzie tego poprawic) to co napisal orson pod FF wyglada jednak nieco inaczej niz mój kod. -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
witam
przecież wyraźnie napisałem w jakiej kolejności mają być podane atrybuty! kolejność nie jest dowolna ... pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
a ja napisalem wyraznie ze nie dziala
![]() Kod hr
{ height: 0px; border: 1px solid #D1D7DC; } -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
witam ...
Kod hr{ height: 0px; border: 1px solid #D1D7DC; border-bottom: 1px; } #hr{ height: 0px; border: solid #D1D7DC 0px; border-top-width: 1px; } u mnie wygląda tak samo ... teraz przypatrz się uważnie czym się różnią ... pozdrawiam -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:44 |