![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie zauważyłem, że pokazuje mi (od jakiś 5 minut), że mam nie przeczytanego posta (znaczy się że nowy), którego sam przed chwilą napisałem, relog nie pomoaga tak samo wchodzenie do topicu.. W sumie nie jest to męczące no ale jest więc zgłaszam.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie spotkałem się jeszcze z takim czymś, ale sprawdzę.
Proszę mi podać jeszcze informację o przeglądarce, systemie i włączonych/wyłączonych cookies. -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja mam to samo, zauwazylem to jak sprawdzam w "subskrybowane tematy"
przegladarka: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.3) Gecko/20060426 Firefox/1.5.0.3, cookie wlaczone, windows xp |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Czy nie jest czasem tak, że po przeczytaniu posta trzeba jeszcze raz odwiedzić przeglądane forum, tak by "naocznie" przekonać się, że nie ma żadnych nieprzeczytanych postów?
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
DeyV, ale oni mówią o tematach, a nie forach. Faktem jest, że aby forum zostało uznane za przeczytane, trzeba na nie wejść lub kliknąć ikonę znajdującą się obok.
-------------------- Michał Płachta
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie tak jak seaquest mówi.
FF cookisy poblokowane, winda 2k. Co ciekawe problem z tym nie jest za każdym razem a tylko czasami (nie tylko własne posty pokazuje jako nie przeczytane), generalnie przez większość czasu wszystko działa wporzo, wydaje mi się że odnosi się to do najnowszego topicu w temacie, bo jak zauważyłem jeżeli spada on w dół to już wszystko pinknie działa. |
|
|
![]()
|
|
Wykrywacz: IPB zapisuje część informacji w cookies, więc tu może być problem. Jak wykrywa, że ktoś ma zablokowane cookies, to stara się inaczej je zapisywać (w bazie), ale widocznie nie jest to zbyt szczęśliwe rozwiązanie.
-------------------- Michał Płachta
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja np przyczytalem ten temat (odswiezalem kilka razy) i patrzac w "subskrybowane tematy" widnieje dalej jako nie przeczytany.
EDIT: teraz tez patrze i choc pisalem ostani, dalej jest nieprzeczytany. Ten post edytował Dex1987 10.05.2006, 10:04:18 |
|
|
![]()
|
|
ok. teraz mam odbezpieczone ciasteczka, i problem pojawia się ale tylko czasem. Czesem powtórne wejście przejżenie pomaga, a w większości wypadków niema problemu.
TO tak jak by więcej osób miało ten sam problem ![]() edit: Teraz mi wyświetla non stop że nie przeczytałem tego tamatu (przeczytałem nawet 2x bo dałem się nabrać ![]() Ten post edytował Wykrywacz 11.05.2006, 13:13:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@wykrywacz uzywaj opcji "Pokaz nowe posty". Tam dziala wszystko ok. Odkąd jej uzywam nie mam zadnych problemów ze znalezieniem co czytalem a co nie
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
W sumie racja,
ale w końcu i mi się udało coś znaleźć nie tak więc się chciałem wszystkim pochwalić ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:10 |