![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam formularz z opcjami
no i wszystko fajnie puki niema polskich liter (informacja przy wyborze opcji wchodzi po tem do inserta czyli
A teraz jak zrobić zęby w <OPTION> można było użyć polskich liter, znaczy się czy da się to zrobić jakoś mechanicznie czy już w skrypcie robić na zasadzie
Ten post edytował Wykrywacz 8.05.2006, 15:28:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie dzialaja polskie znaki, moze zmien kodowanie strony?
-------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CZyli niema problemu z tym że tablica ma polską nazwę? znaczy się z polskimi czcionkami?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma
-------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
OK możecie zobaczyć czemu ten insert nie jest wporzo. Uparł się i niechce.
|
|
|
![]()
|
|
dopisz INDEX nazwa
|
|
|
![]()
|
|
nie była to tutaj kwestia indexu, brakowało znaczka nawias bądź przecinek, niestety robiłem to na szybko i nie zapamiętałem w całym tym bałaganie co było źle w każdym razie dziękuje problem został rozwiązany.
Ten post edytował Wykrywacz 10.05.2006, 09:02:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 21:41 |