![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://mindfusion.cal.pl/projekty/mindBlog/
Jest to szablon na blog'a, docelowo ma byc dostosowany do Wordpress'a. Zalozenia byly takie zeby byl jaknajbardziej mozliwy do dostosowania do swoich potrzeb bez ingerencji w pliki graficzne. Grafikiem nie jestem, wiec zdaje sobie sprawe ze to zadna rewelacja, jednak chcialbym cos poprawic/zmienic jesli jest nie tak, nim to pokaze szerszemu gronu. Dzieki z gory |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 181 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się podoba Czytelne ładne, nie kuje w oczy, przejrzyste. Spooko. Trosze wzorek w tle jest mało widoczny ale zrobisz jak uważasz.
Pozdrawiam. -------------------- Robie to co lubie, lubie to co Robie
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całkiem nie brzydkie. Nie podoba mi się tylko czcionka w menu na górze (za duża trochę) i grafika w topie.
-------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
generalnie poprawny. odkrywcze to to nie jest - wyglada jak setki tysiecy innych blogow.
- za duze czcionki w poziomym menu i naglowkch - przydalo by sie wiecej powietrza i przestrzeni (padding) w elementach cytowanych ++ ładny XHTML ;] -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to ja wtrace swoje 3 grosze
![]() projekt przecietny ! -w tego typu stronach zmienia sie tylko logo i kolor cytatow ![]() -nie lubie blogow itp, ani czytac ani pisac. Zlecen tez nie przyjmuje na takie cos bo to mija sie z celem. 3/10 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2004 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się podoba.
Z rzeczy, które bym poprawił to: - czcionkę na górze dałbym w gifie albo png, wtedy nie będzie tak "szarpała" - odsunałbym meu po prawej ciut bardziej na środek - zmniejszyłbym czcionkę w górnym menu i zmieniłbym kolor podświetlenia na któryś z tych ładnych pastelowych z górnego baneru, bo ten jest ponurawy i nie pasujący. -------------------- IT Pracownia Strony Joomla
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.Czcionke w gornym menu faktycznie zmniejsze i nad kolorem sie zastanowie
![]() 2.
to juz chcialem zostawic dla tego kto z szablonu bedzie korzystac 3. Napisu na gorze nie chce dawac jako plik graficzny, bo nie bedzie mozna go zmienic wtedy w kodzie, a to ma byc szablon ![]() 4. menu faktycznie troche jest zcisniete. Dzieki wszystkim za uwagi. Jak znajde troche czasu to wrzuce po link do wersji po upgrade'ach |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:23 |